BejelentésMANIKŰR-PEDIKŰR, MŰKÖRÖM! KEDVEZŐ ÁRAK! FIGYELEM! ÚJ SZOLGÁLTATÁS: FOGÉKSZER!
FIGYELEM! TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKHEZ IGÉNYELJ AJÁNLÓKÁRTYÁT!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Szavazás
ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!

Minden ember foglalkozik a szépségével, ápoltságával. Akár öltözködésről, szép frizuráról, esetleg egy hozzá illő tárgyról van szó, de mindenki foglalkozik magával. Ha megnézünk egy embert, mindenki mást néz meg először rajta. Van aki először a szemét, vagy az öltözködését, frizuráját, de minden ember megnéz valamit a másikon. Ezért fontos, hogy mindig ápoltak legyünk mindenhol. Az ápoltságba beletartozik a kezünk és a lábunk ápoltsága is. Legyen szó egy egyszerű manikürről/pedikürről, vagy egy szolidabb, (vagy akár extrémebb) műkörömről, de biztosak lehetünk benne, ha látszik ápoltságunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben önbizalmunk is megnő és biztosabban megálljuk a helyünket bárhol. Ha csak kis részben is, de ebben próbálok egy kicsit én is segíteni. De ha csak tetszeni szeretnél kedvesednek, vagy kiszemeltednek, vagy hódítani szeretnél, keress meg! FIGYELEM: Új szolgáltatás!!! Fogékszer kedvező áron történő felhelyezése! További részletek a menüben érhető el!

További szolgáltatásaim: Műszempilla, svéd masszázs! Keresd a menüben!

Ingyenes apróhirdetés feladásKeresés a honlaponHírek
Vendégkártya!

Minden régi és új vendégeim vendégkártyát vehetnek igénybe, mely ajándékra jogosít! A részletekért érdeklődj a helyszínen!

tovább >>


AJÁNDÉK..

Miért hagynád ki ezt a páratlan lehetőséget? Most duplán megéri, hogy törzsvendég legyél. Minden rendszeres vendégem ajándékba részesül. Fantasztikus árak mellett, ne hagyd ki ezt a lehetőséget sem. Frissítő italokkal, családias légkörben, továbbra is szeretettel várom régi és új vendégeimet.

tovább >>


FOLYAMATOS AKCIÓ!

Nézzetek be az árlistámhoz és látogassatok el hozzám! Folyamatos akciókkal és frissítőkkel várom régi és új vendégeimet a XIV. kerületben "Zugló" (XV és a XVI. kerület határánál). Elérsz a 06-70/222-4670 és a maryankozmetika@gmail.com címek egyikén, de "már" itt is hagyhatsz üzit!

Körömágyhosszabbító

Kérd Te is a körömágy hosszabbítót! Ezzel a technikával eltüntethetőek az apróbb körömhibák és a lenövés sem látszik annyira. Aki próbálta, ragaszkodik hozzá... aki még nem, annak érdemes kipróbálni!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!